DJ СТОЯН СТОЯНОВ

DJ Стоян Стоянов - Дисководещ за сватби и събитияДИСКОВОДЕЩ ЗА СЕМЕЙНИ И КОРПОРАТИВНИ СЪБИТИЯ

Имам над 20 години опит като DJ. Преминал съм през всички нива и разновидности в професията. От декември 2002 година се занимавам основно с фирмени и семейни тържества, както и с озвучавания на сватби, рождени дни и годишнини, кръщенета, абитуриентски и абсолвентски балове, момински и ергенски купони, банкети, промоции, ревюта, фирмени празници, корпоративни събития, големи и малки открити и закрити мероприятия.
Разполагам с много богата и собственоръчно подредена музикална фонотека, която постоянно се развива и е готова да отговори на всеки вкус.
Имам собствена качествена и модерна озвучителна техника, способна да озвучи цели тържества и събития с до няколко хиляди гости, собствено осветление и екип от професионалисти, готови да обслужим нужната за събитието Ви техника.

 

DJ Стоян Стоянв 1МОЯТ СТИЛ НА РАБОТА

Най-важното и основно, което определя стила ми на работа са хората и ситуацията.
"Най-лошата песен в най-подходящия момент е по-добра от най-добрата в неподходящ момент. Най-мъдрите думи, казани в неподходящ момент са по неуместни от нещо просто, казано в подходящ."

ЗА ПРИСЪСТВИЕТО

Въпреки, че играя важна роля в почти всички моменти от едно тържество, не мисля, че е редно да привличам цялото внимание върху мен. Задачата ми е да поставя в центъра важните на деня лица, без това да ги поставя в неудобно положение.

DJ Стоян Стоянв 3ЗА СЕЛЕКЦИИТЕ И НАЧИНА МИ НА ПУСКАНЕ

Начинът ми на пускане стъпва на основата на стилен подбор, след като добре съм усетил публиката.
Обичам да избягвам така наречените "изтъркани хитове", когато е възможно, но не на всяка цена, защото те често са единствената допирна точка на всички или по-голяма част от гостите на тържеството.
Старая се винаги, когато е възможно да миксирам като правя плавна промяна на темпото и стиловете. Доста ефектно също е и смесването на песни от различен стил.
Предпочитам разнообразието от музикални стилове, особено, когато са добре подредени. Винаги се радвам, когато празнуващите са по-игриви, но е чест за мен, че успявам да оставям доволни и тези, които не обичат толкова танците.


DJ Стоян Стоянв 2

ИЗПОЛЗВАНЕТО НА МИКРОФОН В ТОЧНАТА ДОЗА

Ритуалите в думи, предпочитам да са балансирано стилни, стегнати, но и с настроение и емоции. В този аспект определящо е тържеството, компанията, стила и най-вече желанията Ви. Старая се да избягвам клишета до колкото е възможно. Най-добре се приема говорене по микрофона, когато има какво да се каже.

 

 

 

 

 

 

DJ Стоян Стоянов

ЗА МЕН ОТ НАЧАЛОТО ДО ДНЕС

Диджей Стоян Стоянов Сватби и събитияВ началото на 90-те за мен музиката беше просто хоби. Независимо, че не получавах хонорари и възнаграждения, страстно събирах и слушах най-различни стилове музика, желаейки да настигна най-добрите DJ-и. Години по-късно, когато това се превърна в моя професия, се оказва, че съм събрал една от най-големите и подредени музикални фонотеки в България. Първите професионални изяви зад пулта имах през 1993-та година, когато бях на 15 години. До 1997-ма година озвучавах и водих различни дискотеки, тържества и концерти. Идеята за водене на статистика се появи след това, за това нямам точна информация къде и колко са били въпросните мероприятия до този момент.
Огромно допълнение към мечтата ми е и още един приятен факт. Имам брат Иво Стоянов, чиято мечта и цел е същата. Дори Иво е първият, който се запали за професията, а след него аз. Рамо до рамо от самото начало двамата не спирахме да си помагаме във всичко, както когато мечтата е далече, така и когато по-късно тя стана факт и огромна отговорност за нас. Двамата правим страхотна симбиоза и сме като едно цяло, и като две отделни личности едновременно.
От самото начало приех предизвикателствата на два напълно различни аспекта от професията и се справях успешно, както с клубната работа, така и с частните и фирмени събития. До края на 2002-ра година работих като резидент DJ на над 50 заведения като в повечето моменти комбинирах едновременно работата си като в два или дори три клуба. Обичайната практика беше работният ми ден да започва в 17:00 часа след обяд с детска дискотека, след това се прехвърлях в ресторант до 00:00 часа, а като за десерт работата ми приключваше в някое от нощните столични заведения от 00:30 часа до сутринта. В края на седмицата гореспоменатото работно натоварване изглеждаше като детска игра, защото към него се добавяше и обедна сватба или кръщене. За мен е нещо нормално сън по 2 до 6 часа най-много на ден, както и по две, три, дори четири мероприятия на ден пред публика от 20-30 човека на едно събитие, а в следващото 500-1000-1500 човека. За 9 години направих над 3000 тържества от най-различен вид като в същото време вече работех и с най-добрите в бранша, както редом до тях, така и разменяйки си участия с тях.
От декември 2002-ра година аз DJ Стоян Стоянов, твърдо реших да се прехвърля само към частните и фирмени събития. Въпреки това, до ден днешен все още се намират заведения, които ни търсят с брат ми Иво и получават помощ, поне при избора на друг човек за работата зад пулта, или при обзавеждането със звук и светлина.
В следващите вече над 13 години правя над 1600 мероприятия, които продължават да се увеличават до днес. Най-различни хора с различен социален статус, множество частни фирми и държавни институции остават доволни от професионализма и отделния подход към всеки различен клиент. От съображение за коректност и дискретност към клиентите, няма да бъдат изброени. Постоянно инвестирам и реинвестирам в техника, за да може тя винаги да е в крак с модерните изисквания. Успехите не ме успокояват и всеки ден се боря да подобря услугата и да вдигам качеството на работата във всички аспекти.
Целта е всеки един клиент да получи :
1. Лично и персонално отношение.
2. Личен и персонален подход спрямо нуждите му
3. Техника, винаги в крак с моментното изискване на пазара.

Искрено и лично, с уважение,
Стоян Стоянов