Фирмени събития

Lux Party

 

Повечето хора прекарват почти толкова време с колегите си, колкото и със семейството.

Как да съчетаете полезното с приятното.

Сплотен колектив - силен и работоспособен екип

Успешните ръководители се стараят колективът да е сплотен като второ семейство.
Фирмени банкети и годишнини, отбелязването на големи национални и църковни празници са прекрасен начин да превърнем работата в удоволствие. Забавният тийм билдинг дори помага за сработване на колектива. Умелото възползване от всеки тържествн повод е добър начин за мотивация на целия роботен екип.

ТЪРЖЕСТВАТА - ИНСТРУМЕНТ ЗА ИМИДЖ И РЕКЛАМА

Годишнини, фирмени коктейли, рекламни представяния на обекти, нови или хитови продукти са успешен похват за сближаване с контрагенти и инвеститори. Възможни също са и успешни комбинации между обучение и парти или тийм билдинг и парти примерно.
Фирми, уважаващи персонала, партньорите, дистрибуторите и респективно себе си, организират често годишни и/или благотворителни балове с награди.

Липсата на добър дисководещ, обезсмисля, каквато и да е организация и дори може да има обратен ефект.

Диджеят, участвайки в проект на фирмата се превръща за кратко време в естественото и продължение, и отражение.
В зависимост от вида и повода фирменото събитие може да бъде много официално или много весело, а понякога и комбинация от двете. Наличието на програма и официална част налага дисководещият да може да реагира много бързо и точно, за да спази всички изисквания стриктно. Огромно значение има и работата му с и без микрофон, както и усета му за различните хора и техния вкус.
Добрият избор е основен фактор за успешната реализация на най-смелите ви проекти.