Ергенско Парти

people, man, tattoo

Последното момчешко парти на свободното момче. Първо изпитание на семейното доверие.

Някои булки ги побиват тръпки като си помислят как може да се проведе…  Не напразно е казано, че е по-добре да те сподели това, от което се страхува жена ти, вместо това, от което се притеснява майка ти

В интерес на истината, дори оставяйки на страна страховете на бъдещите ни жени, можем да си спретнем едно хубаво, весело мъжко парти, дори и без прекалено много алкохол. 

Редица провокации към бъдещия младоженец и от него към неговите приятели и роднини, могат да оставят много истински и неповторими спомени.  Ергенското парти е също така възможност да се запознаят колеги, приятели, братовчеди и всякакви подобни. Идеите и участието на тъст, свекър и дядовци, може да се окажат дори по-свежи и весели от тези на по-младите. В зависимост от конкретната ситуация, може да се организира много разнообразно.

Обединено и за моминското и ергенското парти, мога да кажа, че ако са добре организирани те могат много да подпомогнат за повдигане на сватбеното настроение, както и за сплотяване на семействата и като едно цяло, както и сплотяване на различните възрасти и поколения.