Годеж

Малката сватба. Момента, в който съобщаваме на най-най- близките, че любовта ни е толкова голяма, че сме решили да я превърнем в основа на семейство.

На пръв поглед годежа е от най-личните събития в живота на всеки.  Традицията повелява да съберем родители, братя, сестри и семействата им, заедно с някой от приятелите, които са ни като роднини. На пръв поглед изглежда обикновено и стандартно, но питайте притеснените млади и влюбени.  Дали е така?

Вълнение, което често се превръща в притеснение. Позитивни разговори, прерастващи в сериозни. Тук е момента да се появи и хубавата музика, за да разведри и разчупи обстановката. Весели игри, танци и изненади, не само могат да разчупят обстановката, а и ще разпределят равностойно както позитивното, така и негативното вълнение.  Освен това, в сватбения ден понякога не остава време на младоженците да обърнат внимание на родителите си. Танц с таткото, с майката. Танци на родителите. Танци с братя и сестри, племеници, с баба и дядо. С правилни организация и подход, може да се спретнат куп весели изненади, включително към кумове, шафери и шаферки, баби, дядовци, родители.  Хубавото е, че може да се организира доста свободно. В градина, на вила, в заведение. За да се запази момента на изненада, може да се слее с друг семеен празник.

Добре организираният годеж може да е повече от още един незабравим спомен. Може да е поредния сплотяващ семейството момент. Чудесна възможност да посадим по весел и приятен начин корените на семейството ни.