Online & Offline Party

Какво всъщност е Online party и съответно offline party? Как може да се осъществи и в какви случаи е подходящо? какво ви е нужно за него?

Online & Offline Party

Като цяло в създалата се обстановка около Ковид 19, все по-модерни стават онлайн купоните. Заведенията са затворени или достъпни при специални условия, не е възможно да се съберете с приятелите си на едно място. Причините може да са много.

Дори преди пандемията, много често съм запитван и сме осъществявали подобни онлайн и офлайн събития. Купон вкъщи. Събиране с приятели и/или роднини, но бройката е малка. Много рядко имаме финансовата възможност да си извикаме диджей, когато сме много малко. Освен това, вкъщи е тясно и неудобно да се появи дисководещ с оборудване.

Пълно е с радиостанции и музикални телевизии, както и онлайн музикални платформи, но там има много реклами. Освен това рядко слушаме един стил. Налага се да превключваме постоянно каналите или да знаем имената на изпълнители и песни. Всеки пуска своите песни и вместо да се обедините и купонясвате заедно, се разделяте все повече от изборите си. В един момент настроението изчезва.

Какво е решението?

Много просто. Обърнете се към мен, вашият диджей. Спрямо конкретната ситуация можем да обсъдим вашите настоящи нужди. Ще Ви дам точен съвет към какво да се насочите – онлайн или офлайн парти. Ще се съобразим с условията, които имате. При нужда може малко да ги подобрим, с техника или осветление под наем. Така ще получите присъщото за мен лично отношение и подход.  Ето какво ви предлагам:

          Индивидуален плейлист, изработен специално за вас, спрямо вашите музикални вкусове

          Комбинация от всички стилове, които харесвате

          Микс и плавен преход между песните

          Липса на пауза и реклами

          Поздрави

          Този спомен ще остане завинаги, защото ще имате запис

          Реакция с музикални желания (приложимо само при онлайн парти).

          Техника под наем, при нужда

Важно е да се отбележи, нито online, нито offline събитие  може напълно да замести живо такова. Най-голямата ми сила е да усещам настроението на хората и да подбирам подходяща за ситуацията музика. При онлайн парти тази опция се губи частично, а при офлайн почти напълно. При тях се налага по-добра подготовка предварително. 

Още приложения на онлайн и офлайн парти

Имате сватба, годишнина или важно семейно събитие. За съжаление, в това динамично време, все по-често се случва, някои от най-важните ни гости да не могат да присъстват.  Те могат да станат част от Вашия празник чрез онлайн парти услугата.

Online party

Онлайн Парти

То може много да се доближи до парти на живо.  В него диджеят пуска музика от студиото си и се излъчва на живо по интернет. Разбира се, то може да бъде организирано и от него и да бъде излъчено за по масова публика, но може и да бъде частно. В този случай диджеят излъчва сигнал само за конкретна компания или няколко компании. Приложимо е при събиране в домашни условия, на хижа, на палатка, вила, къща за гости, дори и в чужбина . Към него могат да се присъединят и празнуващи от други места, които получават същият частен сигнал. По този начин можем да обединим две или няколко компании в различни краища на България и целия свят. Задължително условие е наличието на много добър и стабилен интернет там където се празнува, за да не прекъсва сигнала. На живо парти DJ Стоян Стоянов се грижи музиката да е непрекъсната,но онлайн, той може да подсигури само изпращането на сигнала. Получаването му зависи от вашият интернет доставчик.   

offline party

Офлайн парти

Офлайн парти е предварителен запис на програмата за вечерта. Звучи Ви странно, но е имало моменти, в които в клубове са били записвани през деня ролки с програмата за вечерта. Има и многобройни други приложения. Допълнителен плюс е, че може да се използва многократно записа за всякакви цели и след самото събитие. Има възможност да се направят различни по-малки миксове, за да се остави възможност за някаква реакция и от място.

Предимство е също, че е независим от качеството на интернета. За офлайн парти е нужно да се обсъдят много подробно всички детайли и да се вземат предвид много фактори.

миксове за всякакви случаи

Миксове за всякакви случаи

Обичате музика, но не Ви допада да слушате целите песни, а само есенцията от тях. Харесвате разнообразна музика, но нито едно радио не смесва всичките Ви любими стилове. Спортувате в домашни условия или по масово. Музикалният съпровод може да бъде избран така, че да съдържа любими за вас песни и да, до голяма степен може да се регулира темпото. С такъв микс може да се забавлявате независимо къде. Дори на гости. Тук също можем да варираме не само стилово, а и с дълготрайността на микса или миксовете. Може да се изгради вместо един по-голям, няколко по-малки. Възможно е да се използват подобни миксове и за рекламни цели, както и да се направи и подарък за някой скъп човек. Независимо дали е изненада или не, ефекта е много добър.  

Свържете се с мен, за да организираме вашето онлайн или офлайн парти