Още фирмени събития

Има голямо разнообразие от възможности за корпоративни събития. По-долу ще прочетете за най-често срещаните

Банкет

20170909_155330

По традиция по нашите географски ширини празнуваме всяка победа. Често си казваме „Ех това да стане и ще вдигна такъв банкет.” Най-често банкета е веднъж годишно и тогава е  събитието на годината за фирмата. Повечето хора с трепет го очакват. Атмосферата на работа видимо се разведрява след всеки банкет. Масово се използват и с рекламна цел. Някой фирми отбелязват и по-важните национални празници. Възможно е и участието на семействата като по този начин те също обикват работата на мама и тате, или на съпрузите си. Там е и моментите за награди за постижения. Огромният ми опит, усет към хората и техните настроения в различните моменти, заедно с богатата ми фонотека и качествена апаратура ще изпълнят със съдържание и настроение събитието ви.

Тиймбилдинг

Всеки разумен бизнесмен знае, че когато е сплотен колектива му, работата върви в пъти по-добре и резултатите са много по-високи. Тиймбилдингът е мощен инструмент това да се случи. В основата си е запълнен със забавни игри и предизвикателства към всички. Ползите са много. Освен да се посмеем на себе си и колегите, а защо не и на шефовете, в тези игри ние се връщаме отчасти към детството си, разкривайки непознати наши версии. Игрите ни развиват и показват различен ъгъл на нашето мислене. След като вече работим заедно, празнуваме заедно, играем и спортуваме заедно, няма как да не сме по сплотени. Аз мога да ви дам много идеи за игри, както и да развия вашите, за да са изпълними и по-забавни. Озвучителната ми техника ще помогне за доброто провеждане и запазване на гласови струни 😊 Забавното водене, ще внесе допълнително настроение.

friends, sunrise, young

Откриване на обект, представяне на новости, годишнина, благотворителни събития

casa battlo, barcelona, spain

Живеем в най-динамичните времена. За да се задържи на пазара, фирма от който и да е бранш е нужно да се рекламира непрекъснато и разнообразно. Откривате нов обект и искате да вдигнете шум, за да привлечете внимание, в бизнеса ви има новости за представяне. Качествен саунд, подходяща музика, добър диджей и добре организирана програма, ще ви помогнат за перфектната реализация и ще улеснят постигането на желания от вас ефект.

Много от по-големите фирми и корпорации имат специални отдели за организацията на събития. Близкият им контакт с мен, може да обогати работата им.