още семейни събития

Семйните купони са не по-малко разнообразни. Винаги можем да си намерим празник и повод със семейството. Някой от тях обаче, по традиция празнуваме задължително…

Семейна емоция и настроение с DJ Стоян Стоянов

Абитуриентски Бал

Едно от събитията, за които се подготвяме повече от 12 години. Първото преодоляно житейско препятствие. Първите получени житейски уроци.

По традиция в България обичаме да го отбелязваме с шумни и весели празненства. На тях каним роднини и приятели. Да се почерпим и повеселим за здравето и бъдещите успехи на децата ни.

Има два основно практикувани начина за провеждане.

В деня на бала. При този вариант абитуриента или абитуриентката първо присъства на семейно организираният бал и след това продължава със съучениците, на официално организирания. Въпреки, че се практикува по-масово, има своите минуси. В един ден се събират много подготовка, две събития, много хора, на които да се обърне внимание, фотосесия. Емоциите сериозно се преплитат и сливат. Добавяме и неизбежната умора.

Другият вариант за провеждане е на отделен ден да се празнува с близки, приятели и роднини. Така имаме възможност да се насладим на успеха си, отделно с близки и отделно със съученици. Няма такава умора, спомените са по-бистри и имаме време за всички и всичко, без да бързаме. Разходите са същите. Напрежението е в пъти по-малко. 

Добрата организация и добър диджей, ще подсигурят поредните приятни и незабравими семейни спомени.

Рожден ден и юбилей

От малки до големи, всички с нетърпение чакаме всяка година своя рожден ден.

Близки и обичани хора, хубаво парти, с подходяща музика, забавни игри и изненади. Всичко това го прави още по-очакван. Хубавото е, че с годините както ние така и забавленията ни се променят, което гарантира всеки път различни положителни емоции.

Кръщене

Децата са най-важната част от семейството. Те са онези, за които полагаме усилия да се превърнат в и истински хора. Наред с възпитанието, тяхното забавление е задължително удоволствие, в нашето ежедневие.

Светото кръщене, на едно дете е важна част от празниците за всяко дете и цялото семейство. Деня в който то се съчетава с бог, е изпълнен с щастие за всички ни. Чудесен повод да отпразнуваме още едно прекрасно събитие. Кръщенето или кръщенката, позната в някой краища на България, ни събира отново от близо и далеч, за да насочим цялата си любов върху нашият кръщелник или нашата кръщелница. Защо ненашите кръщелници 😊 Обичани роднини и приятели, вкусната храна и напитки са задължителни, но ако искате да го направите весело и незабравимо, остава само едно. Добър диджей, който може да забавлява малки и големи, едновременно – DJ Стоян Стоянов

Имен ден

С името си идваме, носим го с гордост и го прославяме. Странно или не това е сред най-празнуваните тържества. Да, не го правим грандиозно и с големи подготовки, но може би в това му е чара и за това винаги е различно. Някой казват, че на имен ден, не се кани, но с организирането на парти по случай имен ден, може добре да се изненада любим човек.

семейна среща

От всичките семейни тържества, най-рядко се сещаме за семейна среща. Това е събитие присъщо на по-сплотените или стремящите се към сплотеност семейства. С някои роднини, дори доста близки, се виждаме само по сватби и погребения. Често се случва, в почти всички семейства. Понякога съвсем нарочно, но понякога просто така…

Когато бях малък си спомням, че по селата имаше сборове. Определен ден в годината, на който фамилията се събираше задължително. Вкусни ястия приготвени в огромни тави и казани, роднини на всякаква възраст, музика се чува от всеки двор.

За щастие, въпреки, че не толкова масово и в днешни дни, понякога ме канят да водя и озвучавам семейни срещи. Разликата е, че не чакат сбор. Правят ги просто ей така, за да поддържат близки отношения с роднините си. Да се видят, да си поговорят, да се повеселят… Няма никакви правила и въпреки всичко е винаги весело.

Това са събитията, от които си тръгвам с много положителна енергия.