Услуги

Услуги от DJ Стоян Стоянов

Тук ще откриете повече информация за различните видове събития, ефектно осветление и ценообразуване. Добавил съм и някои много често задавани към мен въпроси и техните отговори. Лесно ще може да ми зададете още въпроси, ако не откривате Вашия или да получите повече информация за всяко едно от описаните събития.

КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛА СВАТБАТА ВИ ?

За провеждане на сватбата ви предлагам комбинация от най-различни ритуали, всеки от които може да бъде направен по няколко начина, спрямо вкуса и ситуацията Ви. Допълвайки с подходяща за аудиторията Ви и отговаряща на вкусовете Ви музика създаваме единствен и специален ваш празничен продукт. Всеки ритуал може да бъде видоизменен, за да Ви подхожда.

         Но това не е всичко…

         В мечтите Ви сватбата има вид, цвят и звук. Пакетите ефектно осветление, които предлагам, имат възможността да оформят цветово в един или в комбинация от няколко цвята фона на залата за по-тържествените моменти. А когато сте във вихъра на купона може да примигва, по подобие на клуба в който се забавлявате, подпомагайки празничното настроение на всички.

         Целта ми е с помощта на ритуали, смяна на музикални стилове и ефектно осветление да създадем реално впечатление у Вас и Вашите гости, че сте едновременно в красива, стилна и изискана бална зала, по време на ритуалите и в модерни клубове с различна тематика по време на танцувалната част. Промяната на стила, интензивността на водене и ефектното осветление, леко и елегантно може да съпровожда вас и гостите ви от лека отмора за хапване, през весел купон, до стилно и/или забавно провеждане на традиционен, или не толкова традиционен ритуал или игра. Когато всичко това е перфектно подредено спрямо Вашия стил, вкус и желание. Тогава придаваме още по-голяма сила, пълнота и смисъл на единствения специално приготвен празничен продукт – СВАТБАТА ВИ

фирмени събития

Повечето хора прекарват почти толкова време с колегите си, колкото и със семейството.

Как да съчетаете полезното с приятното?

Успешните ръководители се стараят колективът да е сплотен като второ семейство.
Фирмени банкети и годишнини, отбелязването на големи национални и църковни празници са прекрасен начин да превърнем работата в удоволствие. Забавният тийм билдинг дори помага за сработване на колектива. Умелото възползване от всеки тържествен повод е добър начин за мотивация на целия работен екип.

Сплотен колектив – силен и работоспособен екип

Годишнини, фирмени коктейли, рекламни представяния на обекти, нови или хитови продукти, са успешен похват за сближаване с контрагенти и инвеститори. Възможни също са и успешни комбинации между обучение и парти или тийм билдинг и парти.
Фирми, уважаващи персонала, партньорите, дистрибуторите и респективно себе си, организират често годишни и/или благотворителни балове с награди.

Липсата на добър дисководещ обезсмисля каквато и да е организация и дори може да има обратен ефект.

Диджеят, участвайки в проект на фирмата, се превръща за кратко време в естественото и продължение, и отражение.
В зависимост от вида и повода фирменото събитие, може да бъде много официално или много весело, а понякога и комбинация от двете. Наличието на програма и официална част налага дисководещият да може да реагира много бързо и точно, за да спази всички изисквания стриктно. Огромно значение има и работата му със и без микрофон, както и усета му за различните хора и техния вкус.
Добрият избор е основен фактор за успешната реализация на най-смелите ви проекти.

семейни събития

С любов за Семейството.

Раждане, кръщене, абитуриентска и абсолвентска вечер, сватба, годишнини – едни от най-емоционалните, специални, неповторими и важни моменти за всеки човек.

Традиционно тези моменти всеки от нас иска да сподели с родители, роднини, близки приятели и колеги.
Семейните тържества са сред най-очакваните и повечето от нас ги организират с огромна любов и старание. Думата “Веселие” е синоним на събиране с най-близките.
С добър и опитен, зареден с разнообразна фонотека диджей, задачата да събереш различни поколения хора и те да могат да се веселят едновременно на едно място, като хомогенна компания, е много лесна и приятна.
Традицията повелява с удоволствие да следваме приятния кръговрат на живота. Докато сме деца организацията на всичко значително се пада на родителите и прародителите ни. Идва момент, в който порасналите деца с любов организират и осъществяват тържествата на своите деца, а защо не и за своите родители и прародители.
Огромна чест и удоволствие за мен е да помогна, за да превърнете всеки Ваш личен момент в още по специален.

ефектно осветление

Мечтите ви си имат цветове, а те са на достъпни цени

Едва ли някой се съмнява, че цветовете носят красота и настроение. Във всяка индустрия това е мощно използван инструмент. За една сватба или събитие, осветлението може да се използва в две основни направления. Най-хубавото е, че двете се допълват по невероятен начин.

Аз разполагам с мобилно професионално осветление. Потърсете ме за съвет и ще Ви насоча за точния избор. Възможностите са големи. Можем да го направим по-икономично или по-пищно, както и умерена комбинация от двете.

Фоново и декоративно осветление

Понякога не забелязваме осветлението като отидем някъде, но това не означава, че за нас то  е маловажно. Най-често се примиряваме с това, с което разполага заведението, което сме избрали. Това не означава, че не ни се иска, в даден момент то да е ярко и силно, в друг приглушено. Когато се храним или си говорим, обикновено искаме по-силно осветление, но с покачване на настроението имаме нужда от по-приглушено. Винаги е добре като може да се контролира…

За украсата на сватба, рожден ден, банкет или каквото и да е събитие се влагат огромни средства. От една страна, с помощта на осветлението по прекрасен начин може да се подчертае определена декорация и украса. Всеки елемент ще получи своя различен характер и ново още по-добро значение. По този начин можем да привлечем вниманието върху елементите, които желаем. 

Ефектно осветление

wedding table

То се грижи само за доброто Ви настроение. Да, без добър дисководещ или музиканти, то би било безсмислено, но в синхрон с тях допълнително умножава удоволствието. Използването на ефектно осветление е ефективно на всеки вид събитие, но колкото повече програма има, толкова повече се засилва влиянието му. Много често на фирмените събития се комбинират официални и не толкова официални, и весели моменти. Ефекта на осветлението се усеща най-силно на сватба. Именно там най-често, интензивно и рязко се сменят моментите и настроенията. Въпреки че за промяна на атмосферата използвам подходящи музикални фонове, промяната в този момент и на осветлението помага още по-силно да усетим емоцията. Комбинацията между музика и осветление, прави чудеса.

Често задавани въпроси

Въпросите, които ми задавате най-често. Задайте и ващият въпрос

Тази, която предизвиква положителна реакция… Правилно предположихте. Тя може да е всякаква. Обожавам разнообразието. Една от причините да обичам сватбите, е защото те са възможно най-разнообразни стилово. Музиката е едно от най-големите ни богатства. Аз лично я сравнявам с природата в различните сезони. Море, океан, остров, пустиня, планина, равнина, гора, поточе, водопад, скали, хиляди животни. Да добавим и милионите възможни комбинации във всеки от сезоните. Представихте ли си. Това е и музиката за мен. От дива и необуздана, до спокойна и романтична. Всеки човек за всяко свое състояние има подходяща мелодия. Аз лично имам хиляди любими песни от всички стилове. Всяка си има своя момент. Истинското вдъхновение получавам, като виждам и усещам как музиката прави щастливи хората около мен. Готов съм да забъркам всевъзможни миксове, за да го постигна.

Подходящо за събитието. Най-често официално, особено на сватба. Харесвам папийонки. Понякога дори подбирам цветът в тон със събитието, стига да имам информация.
Предвид динамичното време за срещи, понякога се налага, тя да е в точен момент, в който аз предварително съм запланувал друг ангажимент. По тази причина на среща се е случвало да съм спортно, ежедневно или дори работно облечен. Явно провокирани от това, често хората ме питат дали няма така да се появя и на събитието им.

Като сватбен дисководещ, работата ми е да подбирам подходяща музика и да я пусна по подходящ начин, да водя програмата и да организирам участниците в нея. Всичко свързано с организацията на програмата и нейното изпълнение минава през мен. Колко е важно това и колко време Ви е нужно? Не бих се наел да прогнозирам, за всеки по отделно. Правили сме го и за седмица и за година. Според мен тук отново зависи от самите хора и тяхното отношение към събитието. Има спонтанни хора, които решават и го правят. Има такива, които обичат да се насладят на процеса. Какви сте вие? Предвид факта, че ме наемат различно, аз няма как да гарантирам колко време по-рано може да ме откриете свободен. Зависи колко търсена е датата на събитието ви, но и това не дава гаранция. Най-добре, ако държите да съм аз, да ме наемете веднага щом научите дата си.

Да. Ползвам професионална апаратура висок клас.

Зависи от събитието, дестинацията и изискванията към мен.

Предпочитам да говоря по микрофона, в моментите когато е нужно. Различните събития имат различна нужда. Както е нужен усет от страна на един дисководещ, каква музика да избере, за дадена аудитория, така е нужно да усети, в каква доза да използва микрофона.

Изпълняването на музикални желания е като нож с две остриета. Много е важно музикалните желания да се дозират и подреждат точно, спрямо събитието.

Не веднъж съм казвал, че най-добрия начин да изгониш хората, е да се изпълняват дословно музикалните им желания. От друга страна, ако не се изпълняват музикални желания, се губи връзката с дадената публика, а от там и със събитието. Истината е по средата. Важен е точния баланс.

От час, час и половина, до 3-4 часа, зависимост от дестинацията и нуждите на събитието.  За демонтаж от половин час до 2 часа.

За начало на моята услуга се приема началото на събитието по покани на гостите.

Не, разбира се. Независимо дали в даденият момент водя, пускам музика, озвучавам или дори да бъде озвучен гост артиста от негов озвучител, моето време също тече. Изключение прави само ситуация, при която моят ангажимент е приключил и след мен се е качил друг артист изпълнител.

Няма правило. Може да е една, може да са няколко. За да си свърша добре работата ми е нужна максимално много информация. В зависимост от нуждите на хората и събитието е и броят на срещите. Всички срещи за събития с мен са безплатни.

Зависи от събитието. Що се отнася до сватба, твърдо не поемам повече от една в един ден. Единствено изключение е, когато са на едно и също място, предварително уговорени с мен и персонала.

Да, мога. В кариерата ми години съм работил, с групи, оркестри и изпълнители най-различен стил. Озвучавал съм концерти и ревюта. В много чести случаи съм имал гост изпълнители на сватби и други събития.

За да се използва апаратурата ми от други изпълнители е нужно да бъда информиран предварително, за тяхното наличие и да се чуя със самите тях. Колкото и да са, каквито и да са. За обезпечаването на изпълнител са нужни множество професионални апаратури. Това е техническа информация, за която аз професионално се подготвям години. Не съм сигурен, че има булка или младоженец, които искат да се научат, само за да могат да посредничат между двама или повече професионалисти. 

Да, предоставям, но има ситуации, в които не е за предпочитане да го правя. Няма съмнение, че в ситуация, в която трябва да го предоставя на друг изпълнител, гост водещ, водещ на церемония по подписване, твърдо да и с удоволствие. Когато трябва да го предоставя на кум, за неговата реч, на младоженци и техните родители – Да и отново с удоволствие. Бих го предоставил и на друг от гостите, не само за реч, но с одобрение на младоженците.

Караоке тържество е много забавно. На караоке парти, обикновено се забавлявам на това как другите не се справят добре. Докато хората се изявят на микрофона се чувстват като звезди 🙂 въпреки, че не винаги звучи точно така.  Аз лично си задавам въпроса, искате ли това на сватбата си? Има и изключения. Приятел или роднина, който се справя страхотно с микрофона и винаги повдига настроението на компанията. Той обаче, няма нужда да гледа текста.
Караоке файл възпроизвежда освен звука, и картина, за да може да се чете текста. Нужни са монитори, на които да се гледа картината или поне проектор. Въпреки, че разполагам с доста голяма база данни за караоке, не бих се осмелил да я нарека достатъчна. Много по-трудно може да се предположи какво би пял човек.

Всяко събитие има своят собствен характер и е строго индивидуално. С удоволствие ще ви подпомогна с идеи за стандартни или не толкова стандартни игри и ритуали. Всеки един от тях можем да го видоизменим за да пасне точно на вашето събитие. Не само бих ви помогнал, а и препоръчвам да ме използвате за целта. Дългогодишният ми опит може да ви ориентира за възможностите на изпълнение и техническото обезпечаване на игрите и ритуалите.

При такава ситуация е важно да ги свържете с мен. Най-малкото за да мога да ги подсигуря технически, но и за да се съобрази с цялата програма и сценарий на събитието. Свързването с мен няма да наруши тайната и да я развали, а напротив. Важно е предварително да имам информация за вкусовете ви, за да заостря вниманието на тези, които ви изненадват, ако нещо ми се стори неподходящо. Така те ще могат да направят собствена дискретна проверка и ще избегнат злепоставяне.

Да. Напълно възможно е. Има много онлайн платформи за видео срещи и разговори. В тях можем да уточним всеки детайл от сватбата или събитието ви.  

Задайте своя въпрос към мен