Услуги - DJ Стоян Стоянов

Това е мястото, на което ще откриете как си представям различните събития и как подхождам към тях. Ще разберете какво можем да сътворим заедно на вашия празник.

Вашите събития

Сватба

КАК БИ ИЗГЛЕЖДАЛА СВАТБАТА ВИ ?

 

За провеждане на сватбата ви предлагам комбинация от най-различни ритуали, всеки от които може да бъде направен по няколко начина, спрямо вкуса и ситуацията Ви. Допълвайки с подходяща за аудиторията Ви и отговаряща на вкусовете Ви музика създаваме единствен и специален ваш празничен продукт. Всеки ритуал може да бъде видоизменен, за да ви подхожда.

         Но това не е всичко…

         В мечтите Ви сватбата има вид, цвят и звук. Пакетите ефектно осветление, които предлагам за сватбата Ви, имат възможността да оформят цветово в един или в комбинация от няколко цвята фона на залата за по-тържествените моменти. А когато сте във вихъра на купона може да примигва, по подобие на клуба в който се забавлявате, подпомагайки празничното настроение на всички.

         Целта ми с помощта на ритуали, смяна на музикални стилове и ефектно осветление да създадем реално впечатление у вас и вашите гости, че сте едновременно в красива, стилна и изискана бална зала, по време на ритуалите Ви и в модерни клубове с различна тематика по време на танцувалната част. Промяната на стила, интензивността на водене и ефектното осветление, леко и елегантно може да съпровожда вас и гостите ви от лека отмора за хапване, през весел купон, до стилно и или забавно провеждане на традиционен или не толкова традиционен ритуал или игра. Когато всичко това е перфектно подредено спрямо вашия стил и вкус и желание, то тогава придаваме с още по-голяма сила, пълнота и смисъл на единствения специално приготвен празничен продукт – СВАТБАТА ВИ

фирмени събития

Повечето хора прекарват почти толкова време с колегите си, колкото и със семейството.

Как да съчетаете полезното с приятното.

Сплотен колектив – силен и работоспособен екип. 

Успешните ръководители се стараят колективът да е сплотен като второ семейство. 
Фирмени банкети и годишнини, отбелязването на големи национални и църковни празници са прекрасен начин да превърнем работата в удоволствие. Забавният тийм билдинг дори помага за сработване на колектива. Умелото възползване от всеки тържествен повод е добър начин за мотивация на целия роботен екип.

ТЪРЖЕСТВАТА – ИНСТРУМЕНТ ЗА ИМИДЖ И РЕКЛАМА

Годишнини, фирмени коктейли, рекламни представяния на обекти, нови или хитови продукти са успешен похват за сближаване с контрагенти и инвеститори. Възможни също са и успешни комбинации между обучение и парти или тийм билдинг и парти примерно. 
Фирми, уважаващи персонала, партньорите, дистрибуторите и респективно себе си, организират често годишни и/или благотворителни балове с награди.
Липсата на добър дисководещ, обезсмисля, каквато и да е организация и дори може да има обратен ефект.
Диджеят, участвайки в проект на фирмата се превръща за кратко време в естественото и продължение, и отражение.
В зависимост от вида и повода, фирменото събитие може да бъде много официално или много весело, а понякога и комбинация от двете. Наличието на програма и официална част налага дисководещият да може да реагира много бързо и точно, за да спази всички изисквания стриктно. Огромно значение има и работата му с и без микрофон, както и усета му за различните хора и техния вкус.
Добрият избор е основен фактор за успешната реализация на най-смелите ви проекти.

семейни събития

С любов за Семейството.

 Раждане, кръщене, абитуриентска и абсолвентска вечер, сватба, годишнини – едни от най-емоционалните, специални, неповторими и важни моменти за всеки човек.

Традиционно тези моменти всеки от нас иска да сподели с родители, роднини, близки приятели и колеги.
Семейните тържества са сред най-очакваните и повечето от нас ги организират с огромна любов и старание. Думата “Веселие” е синоним на събиране с най-близките.
С добър и опитен, зареден с разнообразна фонотека диджей, задачата да събереш различни поколения хора и те да могат да се веселят едновременно на едно място, като хомогенна компания, е много лесна и приятна.
Традицията повелява с удоволствие да следваме приятния кръговрат на живота. Докато сме деца организацията на всичко значително се пада на родителите и прародителите ни. Идва момент, в който порасналите деца с любов организират и осъществяват тържествата на своите деца, а защо не и за своите родители и прародители.
Огромна чест и удоволствие за мен е да помогна, за да превърнете всеки Ваш личен момент в още по специален.